fbpx
Tabara de familie 5

Tabara de familie

Vino intr-o tabara de familie organizata de Toby Camp. Ne bucuram sa te intampinam cu tot personalul nostru, dedicat copiilor si mediului familial.

Vezi POZE si FILMARI din taberele noastre.

De ce sa mergem intr-o tabara de familie?

Pentru ca trebuie sa oferim timp familiei si copilului, pentru ca este important pentru copiii nostri sa le fim alaturi de ei ca si parinti si sa realizam activitati impreuna (in echipa), toate acestea fiind deosebit de importante pentru dezvoltarea sanatoasa a psihicului si a copilului in mediul familiar.

Intr-o tabara de familie Toby Camp ajutam copilul sa interactioneze si sa comunice cu parintele, sa simta dragostea si protectia familiara si sa imbine activitatile de creatie cu cele educative.

Noi iubim copiii, iubim familia si oferim o gama larga de activitati educativ-recreative, atat individuale, cat si in echipa. Acestea se desfasoara intotdeauna in siguranta si supraveghere pe toata durata taberei de catre monitori si supraveghetori.

In tabara de familie Toby Camp, activitatile asigura deconectarea copilului de tehnologie si detasarea parintilor de activitatile zilnice stresante (job, business etc).

TabERE SCOLARE 4

Servicii incluse si activitati propuse in tabara de familie

- Cazare la pensiune/hotel (3 margarete/stele)

- Masa cu pensiune completa

- Monitori/supraveghetori 24/24

- Asistenta medicala 24/24

 

- Drumetie /pe carari de munte

- Curs de prim ajutor

- Tras cu arcul

- Flaut*

- Grup vocal

- Tehnici de autoaparare si control

- Ateliere romane

- Program de zumba

- Program de inviorare dimineata

- Activitati pentru adulti

- Activitati pentru copii

- Concurs super Toby Familia (cu premii)

- Excursii la obiective turistice din zona

- Bataie cu apa

- Karaoke

- Carnaval party

- Disco party

- Jocuri interioare/exterioare

- Bataie cu perini

- Talent show

- Concurs de dans

- Miss si mister Family camp

- Decernare diplome /festivitate de premiere

Locatii in care se desfasoara tabara de familie

castelul Bran

Bran

Ai ajuns in Bran, la confluenta dintre Carpatii Orientali, Carpatii Meridionali si Depresiunea Transilvaniei. Esti in inima Romaniei, in unul dintre cele mai importante puncte de referinta ale istoriei, ale culturii si ale traditiei romanesti.

Esti binevenit in acesta cetate a naturii, construita la Bran de Divinitate, cu multa dragoste si data oamenilor sa se bucure de ea. De oriunde vei intra, vei fi intampinat de munti inalti ce iti ofera o priveliste ametitoare si de oameni frumosi. Crestele inalte ale muntilor Bucegi si Piatra Craiului inconjoara si ocrotesc inca de la inceputul lumii aceasta zona. In interiorul lor curg dealuri ce se revarsa pana in Cheile Turcului, unde de sute de ani sta maret si impozant Castelul Bran.

Tabere Toby in Paltinis

Paltinis

Statiune turistica permanenta, situata in Carpatii Meridionali, pe versantul nord-estic al Muntilor Cindrel, la 35 de km distanta de Sibiu, Paltinisul este cea mai veche si cea mai inalta statiune din Romania.

Asezarea de sub Vf. Oncesti, ce se intinde intr-o padure de conifere, la altitudinea de 1442 de metri, a fost intemeiata de Societatea Carpatina Transilvania, la sfarsitul secolului XIX.

Datorita vechimii lor de peste un secol, trei dintre cele peste 40 de vile ridicate in timp, in statiune, au fost declarate monumente istorice: Casa Turistilor, Casa Medicilor si Sala Monaco.

Factorul terapeutic principal din paltinis il reprezinta climatul alpin cu aer puternic ozonizat, bogat in aerosoli si radiatii ultraviolete. Calitatea aerului pur din aceasta statiune o recomanda din plin in tratarea asteniilor, a surmenajului fizic si intelectual, a anemiilor, a sechelelor pulmonare, precum si a deficientelor de crestere la copii.

Tarife si perioade disponibile in tabara de familie

Locatii: Bran + Paltinis

Locuri disponibile: 100 persoane (adulti + copii)

Varsta copiilor: 4-17 ani

Durata: 5 nopti

Perioade: se va anunta

Tarife: se va anunta

Cere oferta personalizata pentru grup!

Inscriere in tabara

PLATA. Finalizeaza inscrierea

Varianta 1. Platesti integral cu OP (transfer bancar)

Deoarece aceasta tabara are mai multe variante (ex. de tarife, de locatii, de combinatii copii+parinti sau grupuri), vom emite factura si contract in functie de optiunile tale.

Daca ai completat formularul GDPR cu datele tale personale, vei primi pe email factura (de obicei, procedura dureaza maxim 24 de ore).

Poti plati prin transfer bancar sau putem sa generam un link de plata securizat, special pentru tine, daca vrei sa achiti cu cardul.

Varianta 2. Platesti un avans

Daca nu vrei sa platesti integral, poti achita mai intai un avans (pentru a-ti securiza locul in tabara). Restul il vei achita cu maxim 30 de zile inainte de inceputul taberei (te vom notifica noi din timp).

 Da click pe linkul de mai jos si poti plati avansul cu cardul (prin link de plata securizat MobilPay).

Semnarea contractului

Vei primi in cel mai scurt timp pe email contractul de prestari servicii. Acesta se semneaza rapid electronic, direct de pe telefon sau desktop, prin platforma securizata SignRequest, fara a fi nevoie sa fie tiparit.

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!
Call Now Button