0766 191 231 / 0746 981 336 taberetoby@yahoo.com
Tabara de familie 5

Tabara de familie in judetul Alba

Vino intr-o tabara de familie organizata de Toby Camp in judetul Alba. Vei gasi in personalul nostru oameni cu suflet, dedicati copiilor si mediului familial.

De ce sa alegem o tabara de familie Toby Camp?

Pentru ca trebuie sa oferim timp familiei si copilului. Pentru ca este important pentru copiii nostri sa fim alaturi de ei ca si parinti. Si pentru ca este vital sa realizam activitati impreuna (in echipa). Toate aceste aspecte au un rol deosebit pentru dezvoltarea sanatoasa a psihicului si a copilului in mediul familiar.

Intr-o tabara de familie Toby Camp ajutam copilul sa interactioneze si sa comunice cu parintele, sa simta dragostea si protectia familiara si sa imbine activitatile de creatie cu cele educative.

Noi iubim copiii, iubim familia si oferim o gama larga de activitati educativ-recreative, atat individuale, cat si in echipa. Acestea se desfasoara intotdeauna in siguranta si supraveghere pe toata durata taberei de catre monitori si supraveghetori.

Distractia si voia buna este tot timpul prezenta in taberele organizate de noi. Tot personalul Toby Camp munceste si se distreaza impreuna cu oaspetii... atat copii, cat si parinti.

In tabara de familie Toby Camp, activitatile asigura deconectarea copilului de tehnologie si detasarea parintilor de activitatile zilnice stresante (job, business etc).

Servicii incluse in tabara de familie din jud. Alba:

- Cazare la pensiune

- Masa cu pensiune completa

- Transport in cadrul excursiilor organizate in tabara

- Ateliere de creatie desfasurate de daci

- Flaut

- Grup vocal

- Dansuri sasesti

- Inot (bazin olimpic )

- Excursie la Parc Aventura / Tiroliana

- Excursie la Cetatea Alba Carolina

- Excursie la Cetatea Alba Carolina

- Tehnici de autoaparare si control

- Bataie cu apa

- Karaoke

- Carnaval party

- Disco party

- Drumetie /pe carari de munte

- Jocuri interioare/exterioare

- Bataie cu perini

- Foc de tabara

- Talent show

- Atelier de gatit turta dulce

- Concurs de dans

- Curs de prim ajutor

- Seara de lampioane

- Miss si mister Family camp

- Atelier modelaje din hartie

- Excursie la Salina Turda

- Atelier de pictura

- Decernare diplome /festivitate de premiere

Circuit turistic Alba

Despre locatia in care se desfasoara tabara de familie din Alba:

Alba-Iulia este municipiul de resedinta al județului Alba, care se situeaza in zona de sud-vest a Transilvaniei, pe malul raului Mures.

Localitatea purta in trecut numele de Balgrad. In limba maghiara, ea se numeste Gyulafehérvár (in traducere Cetatea Alba a lui Iuliu), iar in germana Weißenburg, apoi Karlsburg.

In antichitate, pe locul actualei cetati s-a aflat castrul roman Apulum.

Orasul a fost intre anii 1541 si 1711 resedinta principilor Transilvaniei si, astfel, capitala politica a Principatului Transilvaniei.

Intre 1595 si 1596, sub Sigismund Báthory, respectiv intre 1600 si 1601, sub Mihai Viteazul, a fost resedinta conducatorului politic al Moldovei, Transilvaniei si Tarii Romanesti, aflate in uniune personala.

La 1 decembrie 1918, Alba Iulia a fost locul de desfasurare a Marii Adunari Naționale de la Alba Iulia, care a legitimat popular unirea Transilvaniei si a Banatului cu Regatul Romaniei.

In anul 1922, a avut loc la Alba Iulia ceremonia oficiala de incoronare a regilor Romaniei Mari, Ferdinand I si Maria, moment care a consfintit importanta simbolica a orasului, datorita rolului sau de capitala istorica.

Tarife si perioade disponibile in tabara de familie din Alba

LOCURI DISPONIBILE: 100 persoane (adulti + copii)

VARSTA COPIILOR: 4-17 ani

PERIOADE: se vor anunta

TARIFE: se vor anunta

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!